Arkkuvalikoimamme

Kaikki valikoimamme arkut ovat kotimaisia, ekologisia ja soveltuvat sekä arkkuhautauksiin, että tuhkauksiin.

Liikkeessämme voit valita 12 eri arkkumallivaihtoehdosta mieleisesi.

Jos meiltä ei sinua miellyttävää arkkumallia löydy, SHT-Tukku toimittaa meille haluamasi arkkumallin päivässä.
tehty Suomessa-avainlippu

Alla liikkestämme löytyvät 12 arkkuvaihtoehtoa

Kattavan valikoiman arkkuja ja uurnia löydät SHT-Tukun sivuilta.

Klikkaa kuvat suuremmiksi

Heinä

Huolella laskostetut säteet kehystävät kauniisti kannen heinäkuvioitua maisemaa. Rauhallinen, eleettömän tyylikäs kokonaisuus tuo mieleen suomalaisen maalaismaiseman.

Hohde

Puuvillaverhoiltu Hohde on kaunis puhtaanvalkoinen ja selkeälinjainen arkku, jonka kylkeä koristaa Punkalaitumella valmistettu kaunis pitsinauha.

Honka-62

Arkku kertoo suomalaisen hongan ja perinteisen käsityötaidon pitkäaikaista, yhteistä tarinaa. Valmistettu valikoidusta, vähäoksaisesta puusta ja viimeistelty kantta kiertävällä koristekuvioinnilla.

Koivu K-61

Koivu vie ajatukset puhtauteen, valoon ja uuteen aikaan. Arkun pinta on toteutettu viilutekniikalla, joka korostaa hienosti koivun kauneutta. Perinteinen ornamentti viimeistelee arkun laadukkaan ulkonäön.huolellisuudesta.

Punahonka H-44

Punertavan sävyinen honka ja perinteinen suomalainen muotoilu muodostavat uljaan, puhuttelevan yhdistelmän. Kannen harjalauta on viimeistelty sileäksi.

Ranta

Arkku vie ajatukset rauhaan, kauniin rantamaiseman tyyneyteen. Linjakasta verhoilua koristavat upea, hillitty brodeeraus sekä levolliset nauhalaskokset.Harjalaudassa on risti.

Runo

Runo laskostaa eletyn elämän kerrokset lyyrisen kauniisti ja levollisesti pellavalla verhoiltuun arkkuun. Hillitty mutta ryhdikäs pellavanauhus viimeistelee arkun rauhallisen ilmeen.

Solmusäde

Kaksivärinen solmusäde symboloi kaksi ihmistä yhteen sitovaa liittoa sekä sukupolvien ketjua. Harjalaudan ja reunan tumma verhoilu sekä arkun alaosan ylle laskeutuvat hapsut ja tupsut antavat ilmeelle voimaa.

Säde ja Risti

Risti ja säteet ovat molemmat vahvoja symboleita, jotka kantavat elämää syntymästä ikiuneen. Puuvillasatiinin kiilto nostaa hillitysti toteutetut symbolit kauniisti esiin.

Täyssäde

Suomalaisen arkkuperinteen taituruutta ja symboliikkaa: kannen kaunis sädelaskostus peilautuu alaosaan, aamu kohtaa illan. Arkun voi halutessaan viimeistellä hapsuin ja tupsuin.

Kansisäde 1

Näyttävämpi honka-arkku yhdistää suomalaisen käsityötaidon ripaukseen eurooppalaista muotoilua. Selkeitä linjoja on täydennetty eurooppalaisen muotokielen pyöreydellä sekä taidokkailla puuleikkauksilla. Harjalaudassa on risti.

Suomi 100

Suomen juhlavuosi on tyylikkäästi mutta näkyvästi läsnä läheisen viimeisellä matkalla. Kannen sinivalkoinen ristikuvio ja hienostuneesti laskeutuva hapsutus viimeistelevät valkean arkun.

Jos haluat rakkaallesi tuhkauksen, meiltä löytyvät ratkaisut myös siihen

Uurna 1

Uurna 2

Uurna 3

Uurna 4

Uurna 5

Uurna 6

Uurna 7

Uurna 8

YRITYS

Ilmajoen Hautaustoimisto
ja Kukkakauppa Sinivuokko Ky    

OSOITE

Kauppatie 16
60800 ILMAJOKI
Y-tunnus: 0772101-1

YHTEYSTIEDOT

Puh. 06 – 42 46 446
Email: sinivuokko.ilmajoki@gmail.com

kukkalaite